Zbritje Close W

IPTV

Edito Publikuar më 26.09.202180.00€
Informatat:
 • Emri:

  @IPTV1717
 • Telefoni:

  038349871165
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Çmimi:

  80.00€
Përshkrimi:

WORLD IPTV 4K SERVER.:
# ALBANIA,
# ITALY,
# FRANCE,
# SPAIN,
# GERMAN,
# PORTUGAL,
# UK,
# ROMANIA ,
# DANEMARK,
# NORWAY,
# POLSKA,
# GREECE,
# CANADA,
# TURKEY,
# ARABE,
# EXYU,
# MEXICO,
# USA,
# RUSSIA,
# LATINO,
# ARGENTINA,
# BRAZIL,
# ARMENIA,
# KURDISTAN,
etc.............
# ADULT and VOD.

ALL QUALITY HD / FHD / 4K / 3D
Compatible with all IPTV supports : All-Mag, Enigma2, Smart IPTV, NET IPTV, IPTV Smarters Pro, VLC etc......

FREE TEST TEST: 24H

IPTV Qmimet : 80

CCcam Qmimet : 50

Kontakto permes Viber, E-Mail dhe Telegram

Viber: +383 49 871 165
ose
Telegram.: https://t.me/IPTV1717
Emri: @IPTV1717
ose
E-Mail: [email protected]

Mos e le pa e Testua 24H.

Shpërndaje:

Të tjera