Zbritje Close W

RRITNI PENISIN E JUAJ EDHE 12.5 CM

Edito Publikuar më 06.02.2018130.00€
Informatat:
 • Emri:

  Gashi
 • Telefoni:

  37744845808
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Çmimi:

  130.00€
Përshkrimi:

REZULTATET JANE SHUM TE SHPEJTA 1.. Rrit penisin edhe 9.5cm 2.. erixione te forta 3. Rezultati i pare ne javen e pare 4. Rritja e vellimit deri ne 69% 5.Deri ne 72% rrite permbateshmerine ne sex Turbo MAX Blue i riu ofron edhe deri 350% rezultate më të mira se formula e vjetër! Kjo do të thotë më shumë energji, ereksione edhe më të forta, përmbajtshmëri mbi njerëzore dhe madje deri 12cm për vetëm një muaj! Per 1 muaj fllaster ne qdo 14 ore e mbeshtjell fllasterin ne lekuren e bute dhe pas 4 ditesh kenaqunii ne sex te gjate me penis te dukshem e te madhe dhe me erecion te forte.

Shpërndaje:

Të tjera