Zbritje Close W

Zbritje në produktet e parukerisë dhe estetikës

Edito Publikuar më 06.12.2016 -10%
Informatat:
 • Emri:

  Erien
 • Telefoni:

  38649411923
 • Qyteti:

  Ferizaj
 • Zbritje

  -10%
Përshkrimi:

ZBRITJE PËR TË GJITHË MUAJIN DHJETOR!

Erien për festat e fundvitit ofron zbritje gjatë gjithë muajit dhjetor, ku zbritja vlen për të gjitha produktet e parukerisë dhe estetikës.

Nxitoni të përfitoni ofertat më të volitshme në të gjitha pikat e ERIEN në Kosovë, dhe të merrni produktet më kualitative në treg.

Kontaktoni në numrat e telefonit +386(0)49 10 10 70 dhe +386(0)49 411 923 apo vizitoni lokalet tona.

erien.net

Shpërndaje:

Të tjera