Zbritje Close W

Zbritje në EBC cosmetics

Edito Publikuar më 25.11.2016 -50%
Informatat:
 • Emri:

  EBC COSMETICS
 • Telefoni:

  38649747100
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -50%
Përshkrimi:

Na vizitoni SOT dhe përfitoni nga zbritjet në brendet tona botërore:
Bell HypoAllergenic, Elite make up, brendi japonez Shiseido - 30 %, ndersa linja për flokë - FARMAVITA - 50% dhe shumë oferta atraktive !

Prej orës 17:00h fillon Black Friday apo Zbritja e së Premtës !!

Shpërndaje:

Të tjera