Zbritje Close W

Comodita Home me zbritje gjatë muajit Dhjetor

Edito Publikuar më 07.12.2016 -50%
Informatat:
Përshkrimi:

"SUPER OFERTË NE COMODITA HOME NË PRODUKTE FESTIVE"

Muaji Dhjetor sjell Super Oferta në Comodita Home. Produkte të reja si pisha dekorative me , stoli të ndryshme festive; Blej 1 Merr 1 Gratis, dhe shumë paketa dhe oferta tjera. Festoni festat e fundvitit me produktet e COMODITA HOME. Për çdo informatë shtesë na kontaktoni në numrin 080025000.

www.comoditahome.com

Shpërndaje:

Të tjera