Zbritje Close W

Zbritje në tepiha dhe perde

Edito Publikuar më 13.12.2016 -30%
Informatat:
Përshkrimi:

Ofertë fantastike e tepihëve dhe perdeve, me rastin e festave të fundvitit nga brendet më të njohura botërore.
Ofertë me ZBRITJE nga 10% - 30% deri më 15 janar 2017.
Na vizitoni dhe binduni në dy qendrat tona superlative, NË QENDËR TË GJILANIT DHE NË PRISHTINË (ÇAGLLAVICË).

Shpërndaje:

Të tjera