Zbritje Close W

Karriga

Edito Publikuar më 15.03.2017 -30%
Informatat:
Përshkrimi:

Nxitoni dhe pajisuni me karrigat shumë cilësore të prodhuesit italian #Nardi, në zbritje deri në 30%.

Adresa: Veternik Prishtine (magjistrala Prishtine - Gjilan)

Shpërndaje:

Të tjera