Zbritje Close W

Furrë, pllakë montuese, aspirator

Edito Publikuar më 17.03.2017189.99€
Informatat:
 • Emri:

  Gorenje Department Store
 • Telefoni:

  38649777747
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Çmimi:

  189.99€
 • Url:

  https://gorenje-ks.com/
Përshkrimi:

****AKSION****
Furrë dhe Pllakë montuese si dhe Aspirator nga Gorenje tani me super çmim.

Kualitet dhe cilësi të lartë.
6 vjet Garancion.

Gorenje Department Store

Shpërndaje:

Të tjera