Zbritje Close W

Mbulesë jorgani dhe jastëku

Edito Publikuar më 22.03.201716.99€
Informatat:
 • Emri:

  JYSK KOSOVA
 • Telefoni:

  38138601665
 • Qyteti:

  Fushë Kosovë
 • Çmimi:

  16.99€
Përshkrimi:

KËLLËF JORGANI DHE JASTËKU, dimensionet : 140×200/60×63/70CM

Çmimi nga €21,99 në €16,99

Scan Color Zona industriale
12000 Fushë Kosovë

Shpërndaje:

Të tjera