Zbritje Close W

Produktet Gaber në zbritje

Edito Publikuar më 30.11.2016 -10%
Informatat:
 • Emri:

  Light House Studio
 • Telefoni:

  045555355
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -10%
Përshkrimi:

Kualiteti dhe ngjyrat e karrigave nga prodhuesi italian #Gaber, i japin shije hapsirës ku ju jetoni!
Ejani dhe binduni me kualitetin e produkteve #Gaber.

Tashmë të gjitha produktet #Gaber kanë 10% zbritje në dyqanin tonë!

Shpërndaje:

Të tjera