Zbritje Close W

Kamina

Edito Publikuar më 30.11.2016 -20%
Informatat:
 • Emri:

  Gorenje Departament Store
 • Telefoni:

  38649777747
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -20%
Përshkrimi:

Krijoni një ambient të ngrohtë dhe të këndshëm me kamina nga Prity.

Gorenje Department Store
Prishtinë, Mitrovicë, Prizren, Gjilan dhe Pejë

Shpërndaje:

Të tjera