Zbritje Close W

Tepih dhe perde në Nota Brillant

Edito Publikuar më 30.11.2016 -30%
Informatat:
 • Emri:

  Nota Brillant
 • Telefoni:

  049777160
 • Qyteti:

  Gjilan
 • Zbritje

  -30%
Përshkrimi:

Ofertë fantastike e tepihëve dhe perdeve, me rastin e festave të fundvitit nga brendet më të njohura botërore.
Ofertë me ZBRITJE nga 10% - 30% deri më 15 janar 2017.

Na vizitoni dhe binduni në dy qendrat tona superlative, NË QENDËR TË GJILANIT DHE NË PRISHTINË (ÇAGLLAVICË)

Shpërndaje:

Të tjera