Zbritje Close W

Zbritje festive në tepiha

Edito Publikuar më 01.12.2016 -50%
Informatat:
 • Emri:

  Gjini Carpet
 • Telefoni:

  381038563563
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -50%
Përshkrimi:

Për festat e fund vitit Gjini Home feston së bashku me ju.
Nxitoni, ejani dhe përfitoni 10-50% zbritje festive, vetëm në Gjini Home.

Adresa: Kilometri i dytë në magjistralen Prishtinë - Mitrovicë.

http://www.gjinihome.com/

Shpërndaje:

Të tjera