Zbritje Close W

Karroca Brillo për fëmijë

Edito Publikuar më 05.12.2016 -50%
Informatat:
 • Emri:

  Chipolino Kosovë
 • Telefoni:

  044300007
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -50%
Përshkrimi:

OFERTË SPECIALE !

Zbritje prej -20% deri -50% në këto produkte.
*Sasia e produkteve në zbritje e limituar.

Lagja Kalabria (afër stacionit të autobusëve), Albi Mall dhe Rruga B (Lagja Mati 1)

Shpërndaje:

Të tjera