Zbritje Close W

Zbritje në koleksionin e meshkujve

Edito Publikuar më 30.12.2016 -70%
Informatat:
 • Emri:

  KLEON Prishtina
 • Telefoni:

  37744690666
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -70%
Përshkrimi:

Zbritje në tërë koleksionin e meshkujve nga -30% deri -70%
Oferta vlen me datë 30 dhe 31 Dhjetor!

Rruga Gazmend Zajmi

Shpërndaje:

Të tjera