Zbritje Close W

Rroba të skijimit nga brendi Brugi

Edito Publikuar më 06.01.2017 -50%
Informatat:
Përshkrimi:

Rroba të skijimit, syze për skijim, maska, helmeta, saja, dorëza, shushanka për Meshkuj, Femra dhe Fëmijë nga brendi Brugi me zbritje deri në 50%.

Për ti parë nga afër produktet e brendit Brugi vizitoni dyqanin Moda Italia - Zona Industriale, kilometri i dytë Prishtinë - Fushë Kosovë.

Shpërndaje:

Të tjera