Zbritje Close W

Zbritje e këpucëve dhe çizmeve Tata Italia

Edito Publikuar më 18.01.2017 -50%
Informatat:
Përshkrimi:

Në MINIMAX vazhdojnë mrekullitë Dimërore, 50% ZBRITJE TOTALE në koleksionin Dimëror të këpucëve Tata Italia.

Minimax, Rruga Ferid Curri, Arbëri

Shpërndaje:

Të tjera