Zbritje Close W

Këpucë Oxford për meshkuj

Edito Publikuar më 27.01.2017 -30%
Informatat:
Përshkrimi:

Këpucë të thella Oxford për meshkuj -30% ZBRITJE.

Ngjyra dhe lëkura të ndryshme me cilësi të lartë.

Çmimi nga 54,90 -30% = 38,43€

Shpërndaje:

Të tjera