Zbritje Close W

LTB me zbritje

Edito Publikuar më 30.01.2017 -70%
Informatat:
Përshkrimi:

Duke filluar nga data 26 Janar 2017 në të gjitha dyqanet e LTB-s fillon #zbritja deri 70% më lirë.

PIKAT:
Albi Mall
Grand Store
Pallat i Rinisë
Mbrapa Teatrit
Te Aleanca
Në Kurriz
Te Qafa
Ferizaj perball Komunës dhe
Gjilan - Agmia Center

Shpërndaje:

Të tjera