Zbritje Close W

KOTONI po vazhdon me zbritje

Edito Publikuar më 06.02.2017 -70%
Përshkrimi:

Kemi filluar muajin e ri, me plot stil, ngjyra dhe jetë
Natyrisht, në KOTON po vazhdon zbritja më e madhe ndonjëherë deri në - 70%.

Takohemi në KOTON Pejton apo KOTON Albi Mall

Shpërndaje:

Të tjera