Zbritje Close W

Melodia Px me shumë zbritje

Edito Publikuar më 16.02.2017 -17%
Informatat:
Përshkrimi:

Oj Kosovë, Oj 9a Ime... 3 Ditë Zbritje me 15, 16 dhe 17 Shkurt

Shfrytëzo Ekstra -17% Zbritje

Vlen në të gjitha artikujt dhe kjo nuk është e tëra poashtu vlen edhe në produktet që kanë zbritje.

URIME DITA E PAVARËSISË SË KOSOVËS

Për tu informuar më shumë rreth promocioneve si dhe koleksioneve të reja etj.

Na ndiqni në Instagram !
instagram.com/melodiapx
#prishtina #ferizaj #melodiapx

Shpërndaje:

Të tjera