Zbritje Close W

Minimax me zbritje

Edito Publikuar më 16.02.2017 -50%
Informatat:
 • Emri:

  Minimax Shopping Center
 • Telefoni:

  0038138604229
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -50%
 • Url:

  http://minimax-ks.com/
Përshkrimi:

MINIMAX ofron 20% deri 50% ZBRITJE TOTALE për festën e 17 Shkurtit.

Zbritja është valide gjatë datave 16 dhe 17 Shkurt.

Urime Kosovë!

Shpërndaje:

Të tjera