Zbritje Close W

Zbritje në brendet OVS, RENO, STAR dhe BIZZOTO

Edito Publikuar më 01.03.2017 -40%
Informatat:
Përshkrimi:

Për arsye të renovimit në Gorenje Department Store Prizren ofrojmë ZBRITJE -40% në të gjithë artikujt e brendeve OVS, RENO, STAR dhe BIZZOTO.

ZBRITJE VLEN NGA DATA 03.03.2017 deri më 12.03.2017
Gorenje Department Store
PRIZREN

Shpërndaje:

Të tjera