Zbritje Close W

Këpucë dhe çanta

Edito Publikuar më 07.03.2017 -20%
Informatat:
Përshkrimi:

20% ZBRITJE TOTALE në të gjitha këpucët dhe çantat për femra!

Oferta është valide gjatë datave 7 dhe 8 Mars.
Dhuro dhe Festo.

Minimax, Rruga Ferid Curri, Arbëri

Shpërndaje:

Të tjera