Zbritje Close W

INTERSPORT

Edito Publikuar më 15.03.2017 -20%
Informatat:
Përshkrimi:

Të nderuar konsumatorë, këtë fundjavë festojmë 2 vjetorin e hapjes së degës së parë të INTERSPORT ne Kosovë. Kemi vendosur që me 18 dhe 19 Mars të ju shpërblejmë me 20% zbritje në koleksionin e ri.
Keni 48 orë për të shfrytëzuar këtë ofertë fantastike!

Albi Mall Kati i dytë

Shpërndaje:

Të tjera