Zbritje Close W

Zbritje në Gorenje

Edito Publikuar më 20.03.2017 -90%
Informatat:
Përshkrimi:

****ZBRITJA VAZHDON VETËM EDHE 2 DITË***

PRIZREN - Nxitoni dhe përfitoni nga Zbritja -90% e HËNË (20.03.2017), e MARTË (21.03.2017) në brendet OVS, RENO, STAR DHE BIZZOTTO !!!

Gorenje Department Store - PRIZREN

Shpërndaje:

Të tjera