Zbritje Close W

Black friday në KOTON

Edito Publikuar më 25.11.2016 -30%
Informatat:
  • Emri:

    Koton
  • Qyteti:

    Prishtinë
  • Zbritje

    -30%
Përshkrimi:

Black Friday - Zbritje e madhe në KOTON në të gjithë artikujt, duke filluar nga ora 10.00 deri në ora 24.00. PEJTON dhe ALBI MALL

Shpërndaje:

Të tjera