Zbritje Close W

Black Friday në Little Big

Edito Publikuar më 25.11.2016 -20%
Informatat:
 • Emri:

  LTB
 • Telefoni:

  38138235749
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -20%
Përshkrimi:

Black Friday vjen edhe në LTB Jeans Kosova me -20% më lirë në të gjithë artikujt të Koleksionit Vjeshtë-Dimër 2016/17.
Oferta vlenë vetëm për datën 25 Nëntor 2016 dhe në të gjitha pikat e LTB-s.

Shpërndaje:

Të tjera