Zbritje Close W

Veshje për fëmijë

Edito Publikuar më 11.04.2017 -10%
Informatat:
  • Emri:

    Lindex Kosova
  • Qyteti:

    Prishtinë
  • Zbritje

    -10%
Përshkrimi:

Veshjet e koleksioni 'Basic' për fëmijë jane te përbëra vetëm nga pambuku organik per t'ju dhuruar komoditet dhe rehati !

Oferta jonë për ju: Merr 3 por paguaj vetëm 2 në të gjithë artikujt e këtij koleksioni :)

LINDEX / Albi Mall / VETERNIK

Shpërndaje:

Të tjera