Zbritje Close W

Kostume të larjes

Edito Publikuar më 26.04.2017 -20%
Informatat:
Përshkrimi:

Pushimet i keni rezervuar por kostumet e larjes nuk i keni blerë ende ? Sot është dita e duhur për ti bërë për veti kostumet e larjes më të bukura dhe të rehatshme në treg me -20% zbritje!
Nxitoni, oferta vlenë vetëm sot !

Lindex Kosova/Albi Mall

Shpërndaje:

Të tjera