Zbritje Close W

Okaidi

Edito Publikuar më 27.04.2017 -50%
Informatat:
  • Emri:

    Okaidi
  • Qyteti:

    Prishtinë
  • Zbritje

    -50%
Përshkrimi:

“Happy Price “ ne Okaidi ejani dhe perfitoni nga ofertat e koleksionit Pranver/Vere 2017.
Duke filluar nga 26.04.2017 deri me 07.05.2017, zbritje 20% 30% 50%

Okaidi – Albi Mall dhe Pallati i Rinise

Shpërndaje:

Të tjera