Zbritje Close W

Zara për femra

Edito Publikuar më 08.05.2017 -30%
Informatat:
Përshkrimi:

EMPORIUM prezanton Koleksionin me te ri ZARA me -30% ZBRITJE
Oferta vlen ne te gjitha dyqanet e EMPORIUM-it!
Ju mirepresim ne EMPORIUM,Zona Industriale,Prishtine; EMPORIUM në Qafë, rruga e UÇK-së,Prishtine; EMPORIUM në Dardani (mbi kurriz) ; EMPORIUM te Grandi (afër dyqanit Swarovski) , Prishtine si dhe EMPORIUM ne GRAND STORE kati i 2-te (Prishtine)

Shpërndaje:

Të tjera