Zbritje Close W

Zbritje finale në LINDEX

Edito Publikuar më 27.11.2016 -70%
Informatat:
  • Emri:

    Lindex Kosova
  • Qyteti:

    Prishtinë
  • Zbritje

    -70%
Përshkrimi:

Zbritjet në Lindex vazhdojnë! Tani zbritje -70% në artikuj të caktuar.

Ju mirëpresim në Albi Mall dhe Grand Store!
www.lindex.com

Shpërndaje:

Të tjera