Zbritje Close W

Planika për Femra dhe Meshkuj

Edito Publikuar më 30.11.201629.95€
Informatat:
 • Emri:

  GMFashion
 • Telefoni:

  044170287
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Çmimi:

  29.95€
Përshkrimi:

Planika për Femra dhe Meshkuj.
-70% ZBRITJE
Çmimi 29.95eur nga 89.95eur!!!
Ju mirëpresim!
Adresa: Butiku GMFashion - Pallati i Rinisë,
Prishtinë

Shpërndaje:

Të tjera