Zbritje Close W

C&A Dorëza dhe Kapela

Edito Publikuar më 30.11.2016 -50%
Informatat:
 • Emri:

  GMFashion
 • Telefoni:

  044170287
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -50%
Përshkrimi:

C&A Dorëza dhe Kapela me -50% ZBRITJE

Ju mirëpresim!
Adresa: Butiku GMFashion - Pallati i Rinisë, Prishtinë!

Shpërndaje:

Të tjera