Zbritje Close W

Çizme dhe këpucë për meshkuj

Edito Publikuar më 30.11.2016 -50%
Informatat:
 • Emri:

  Gorenje Department Store
 • Telefoni:

  049777747
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -50%
Përshkrimi:

-50% ZBRITJE në të gjithë artikujt nga brendet POLARIS,LUMBERJACK dhe KINETIX

Çizme,Këpucë dhe Patika me Super Çmime në të gjithë koleksionet për Femra,Meshkuj dhe Fëmijë

Gorenje Department Store
Prishtinë, Mitrovicë, Prizren, Gjilan dhe Pejë

Shpërndaje:

Të tjera