Zbritje Close W

Moda Italia feston ditëlindjen e 5-të

Edito Publikuar më 02.12.2016 -50%
Informatat:
 • Emri:

  Moda Italia Store
 • Telefoni:

  38138771111
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -50%
Përshkrimi:

Moda Italia feston ditëlindjen e 5-të. Me këtë rast shpërblejmë klientët me zbritje deri në 50% në të gjithë artikujt dhe shumë produkte GRATIS.

Zbritja vlen nga 02 - 06.12.2016

Moda Italia falenderon klientët e saj për besnikëri dhe që janë pjesë e udhëtimit tonë.

Rr. Nena Tereze, Zona Industriale 10000 Prishtinë

www.modaitalia-ks.com

Shpërndaje:

Të tjera