Zbritje Close W

Grand Store

Edito Publikuar më 02.12.2016 -70%
Informatat:
  • Emri:

    Grand Store
  • Qyteti:

    Prishtinë
  • Zbritje

    -70%
Përshkrimi:

Festojmë 11 vjetorin Grand Store

Bëhu pjesë e festave tona ,zbulo zbritje deri -70% në dyqanet e Grand Store me datat 02,03 dhe 04 Dhjetor ..

Ju mirepresim

www.grandstore-ks.net

Shpërndaje:

Të tjera