Zbritje Close W

Për zbritje

Zbritje është platformë e cila mund të shfrytëzohet falas në çdo kohë nga konsumatorët edhe nga kompanitë. Qëllimi kryesor i faqës është që ti mbani të informuar klientelën tuaj me të gjitha ofertat dhe zbritjet që ofroni.

Pse të postoj këtu ?

Kjo web faqe mundëson që në një vend të vetëm klientët të informohen më detajisht për të gjitha zbritjet në vend. Njëherit, sa më shumë zbritje postoni mundësitë e përfitimit të klientelës së re do të ju rriten.

Si të postoj zbritje ?

Është shumë e lehtë, së pari kliko mbi butonin + që është në ballinën e faqes. Pasi të klikoni do të ju hapet një faqe e re, ku informatat e kërkuara mbi publikimin e zbritjes tuaj duhet të jenë të sakta dhe vlefshme. Ju mund të ngarkoni deri në 5 fotografi (fotografitë duhet të jenë reale).

Bashkëpuno me ne

Të gjithë ju që jeni të interesuar për bashkëpunim, apo keni ndonjë pyetje ose sygjerim ju ftojmë të na shkruani në e-mail adresën tonë.