Zbritje Close W

Zbritje në Emporium

Edito Publikuar më 08.12.20162.90€
Informatat:
 • Emri:

  Emporium
 • Telefoni:

  045453399
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Çmimi:

  2.90€
Përshkrimi:

Gjithë koleksioni Bershka, dhe pullandbear, vetëm 2.90€. Zbritja vlenë me datat 09-10-11 Dhjetor 2016!

Shpërndaje:

Të tjera