Zbritje Close W

Zbritje e koleksionit ZARA për femra dhe meshkuj

Edito Publikuar më 12.12.2016 -50%
Informatat:
Përshkrimi:

EMPORIUM prezanton koleksionin më të ri dimër të brendit ZARA për femra, meshkuj dhe fëmijë me - 50% ZBRITJE.

Ju mirëpresim në EMPORIUM, Zona Industriale,Prishtinë; EMPORIUM në Qafë, rruga e UÇK-së,Prishtine; EMPORIUM në Dardani (mbi kurriz) ; EMPORIUM te Grandi (afër dyqanit Swarovski) , Prishtinë si dhe EMPORIUM në GRAND STORE kati i 2-të (Prishtinë)

Shpërndaje:

Të tjera