Zbritje Close W

Veshje të borës dhe skijimit për fëmijë

Edito Publikuar më 16.12.2016 -20%
Informatat:
Përshkrimi:

Vishni fëmijet tuaj me rrobat më të ngrohta dhe më kualitative të FIX nga Lindex !
Tani veshjet e borës dhe skijimit mund ti merrni me 20% zbritje !

Grand Store / Albi Mall / Veternik

Shpërndaje:

Të tjera