Zbritje Close W

Çizme dimri për femra dhe meshkuj

Edito Publikuar më 23.12.2016 -20%
Informatat:
Përshkrimi:

Mos lini t'ju ikë kjo super zbritje e super çizmeve nga Adidas performance --> tash deri në -30% ZBRITJE. Dimri erdhi bashkë me ZBRITJE....:)
Adidas Outdoor, Hiking, Extreme Conditions
Zgjedhje e madhe për femra, meshkuj dhe fëmijë
Nxitoni ! Kjo ofertë nuk vlen përgjithmonë!

Rr. Ferid Curri / Arbëri

Shpërndaje:

Të tjera