Zbritje Close W

Zbritje ditore në Moda Italia

Edito Publikuar më 30.12.2016 -50%
Informatat:
Përshkrimi:

ZBRITJE 50% NË TË GJITHË ARTIKUJT
30% dhe 40% në disa artikuj/aksesor të caktuar!

Zbritja vlen: Nga ora 09:00 me datë 30.12.2016
Dhe 31.12.2016 deri në ora 15:00

Gëzuar Festat!
Moda Italia - Zona Industriale, kilometri i dytë Prishtinë - Fushë Kosovë

Shpërndaje:

Të tjera