Zbritje Close W

Veshje të borës për fëmijë

Edito Publikuar më 10.01.2017 -30%
Informatat:
Përshkrimi:

Vishni fëmijet tuaj me rrobat më të ngrohta dhe më kualitative të FIX nga Lindex !

Tani veshjet e borës dhe skijimit mund ti merrni me 30% zbritje !

Grand Store/Albi Mall - Veternik

Shpërndaje:

Të tjera