Zbritje Close W

Zbritje dy ditore në Il Cammino

Edito Publikuar më 13.02.2017 -20%
Informatat:
Përshkrimi:

OFERTA ME E RE !!!
Happy Valentine's Day, -20% ne te gjitha koleksionin e TEKSTILIT per femra.

Shume modele te ndryshme per zgjedhjen e dhurates tuaj me ekstra ulje :)

Koha e limituar vetem me daten 13 dhe 14.02.2017

IL Cammino ne te gjithe Kosoven.

Shpërndaje:

Të tjera