Zbritje Close W

Sektori ushtarak

Edito Publikuar më 24.03.2017 -30%
Informatat:
Përshkrimi:

Le ta kujtojmë ditën e shpresës!

Duke iu falenderuar NATO-s për intervenimin dhe sjelljen e paqës në Kosovë,

Për 78 Ditë do të ketë 30% Zbritje në sektorin ushtarak në Melodia-PX.

Faleminderit Nato!

Për tu informuar më shumë rreth promocioneve si dhe koleksioneve të reja etj.
Na ndiqni në Instagram !

Ferid Curri/Arbëri

Shpërndaje:

Të tjera