Zbritje Close W

Black Friday në IL Cammino

Edito Publikuar më 24.11.2016 -70%
Informatat:
  • Emri:

    IL Cammino
  • Qyteti:

    Prishtinë
  • Zbritje

    -70%
Përshkrimi:

IL Cammino BLACK FRIDAY me super extra çmime në rrjetin e të gjitha dyqaneve IL Cammino në tërë Kosovën.
Deri -70% zbritje në koleksionin e ri për femra dhe meshkuj..! Çmime marramendëse!!!

Koha e limituar vetëm me datën 25.11.2016 , mos hezitoni për shopping në këtë ditë me
super çmime të ulëta në dyqanet IL Cammino.

Shpërndaje:

Të tjera