Zbritje Close W

Zbritje në Il Cammino

Edito Publikuar më 27.11.2016 -70%
Informatat:
  • Emri:

    Il Cammino Kosovo
  • Qyteti:

    Prishtinë
  • Zbritje

    -70%
Përshkrimi:

IL Cammino me rastin e Festës së Flamurit ofron ekstra çmime në rrjetin e të gjitha dyqaneve IL Cammino në tërë Kosovën.

Deri -70% zbritje në koleksionin e ri për femra dhe meshkuj..! Çmime marramendëse!!!
Koha e limituar vetëm me datën 26 deri 30.11.2016 , mos hezitoni për shopping në keto ditë Festive.

IL Cammino kudo në Kosovë!
www.ilcamminokosovo.com/

Shpërndaje:

Të tjera