Zbritje Close W

Vetulla me fije japoneze, mbjellje te thonjeve

Edito Publikuar më 11.02.2017
ndryshme
Informatat:
Përshkrimi:

Njomza nails ofron keto sherbime:
Mbjellje te thonjeve me ngjyre dhe dizajn 7€, si dhe vetulla me fije japoneze ( 100 €)
Lokali gjindet te qendra tregtare "Agmia Center" kati II , tek lodrat e femijeve :)

Shpërndaje:

Të tjera